Timothy Dalton

19. srpna 2007 v 8:38 | Chachina |  Celebrity
Profese: herec, datum narození: 21.03.1946, místo narození: Colwyn Bay, Wales, Velká Británie,
Znamení: Beran
Filmografie:
2007Jednotka příliš rychlého nasazení (Hot Fuzz) ...Simon Skinner
2004Dunkirk ...Vypravěč
2003Looney Tunes: Back in Action ...Damien Drake
2001Američtí psanci (American Outlaws) ...Allan Pinkerton
2000Time Share ...Matt
2000Possessed ...Fr. Willam Bowden
2000Inside Q's Laboratory ...James Bond
2000Double-O Stunts ...James Bond
1999Kleopatra (TV) (Cleopatra) ...Julius Caesar
1999Reef, The ...Charles Darrow
1999Made Men ...Sheriff Dex Drier
1998Stories from My Childhood ...Prince Guidon
1997Kosmetička a zvíře (The Beautician and the Beast) ...Boris Pochenko
1997Informant, The ...DCI Rennie
1996Salt Water Moose ...Lester Parnell
1994Scarlett ...Rhett Butler
1994Lie Down with Lions ...Jack Carver
1993Naked in New York ...Elliot Price
1993In Search of Wolves ...Host
1991Rocketeer (The Rocketeer) ...Neville Sinclair
1990Putain du roi, La ...Le Roi Vittorio Amadeo
1989Brenda Starr ...Basil St. John
1989James Bond - Agent 007: Povolení zabíjet (Licence to Kill) ...James Bond
1988Hawks ...Bancroft
1987Living Daylights, The ...James Bond
1986Sins ...Edmund Junot
1985Doctor and the Devils, The ...Doctor Thomas Rock
1985Hooked on Fishing ...Host
1984Mistral's Daughter ...Perry Kilkullen
1981Chanel Solitaire ...Boy Capel
1980Flash Gordon ...Prince Barin
1979Agáta (Agatha) ...Plukovník Archibald Christie
1979Flame Is Love, The ...Marquis de Guaita
1978Centennial ...Oliver Seccombe
1978Sextette ...Sir Michael Barrington
1978Hombre que supo amar, El ...Juan de Dios
1975Permission to Kill ...Charles Lord
1971Candida ...
1971Mary, Queen of Scots ...Lord Henry Darnley
1970Cromwell (Cromwell) ...Prince Rupert
1970Giochi particolari ...Mark
1968Lev v zimě (The Lion in Winter) ...King Philip of France
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 lezard lezard | E-mail | Web | 19. srpna 2007 v 19:42 | Reagovat

Neuvěříš, co se mi stalo... já jsem si smazal blog:(((((((( navíc mi zrovna dneska blne net, takže vůbec nejde změnit pozadí, vládat obrázky... nic... Doufám, že mě budeš navštěvovat i když ted bude trochu jinej..aspon zatím, než se mi znova podaří ho obnovit! Jakub

2 lezard lezard | E-mail | Web | 19. srpna 2007 v 21:40 | Reagovat

Prosím prosím, potřeboval bych od tebe malou pomoc s úpravou blogu:) Pomůžeš mi? Kdyžtak mi napiš na maila:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama